Starterspakketten

De Starterspakketten bestaan uit: Starterspakket S, Starterspakket LStarterspakket XL en Starterspakket XXL.

De Starterspakketten zijn ruime pakketten zoals hieronder beschreven, en bestaan uit verschillende minimale nodige onderdelen om goed voorbereid op het examen te komen. De rijlessen worden minimaal 1x per week gegeven.

Lesuren

De keuze is er tussen een Starterspakket S, L, XL of XXL, oftewel 15, 20, 25 of 30 lessen in een pakket. Mocht de keuze tussen één van de pakketten lastig zijn, dan is er de mogelijkheid om eerst een losse les te nemen, zodat er samen eerst gekeken kan worden welk pakket het beste past. De losse les wordt dan later verrekent met het gekozen pakket.

 

Praktijkexamen en autohuur

In elk pakket zit een praktijkexamen en autohuur inbegrepen.  Dit betekent dat je op de datum van het examen een auto en een vaste instructeur tot je beschikking hebt, doorgaans leg je een rijexamen af in de auto waarmee je rijles hebt gehad. dit om te voorkomen dat er geen extra spanningen bijkomen wanneer het rijexamen gaat starten.

Betaling

De betaling gaat per factuur. Het bedrag van het pakket dient binnen 14 dagen na de eerste rijles overgemaakt worden. In overleg mag er ook in delen betaald worden.

Theoriepakket

Het theoriepakket is een modern pakket, zo wordt er niet gewerkt met stoffige boeken, maar in je eigen tempo thuis via internet. Ook is het pakket geheel CBR proof, dit betekent dat het erg goed aansluit op het echte theorie examen bij het CBR. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit:

Hoe werkt iTHEORIE?