Rijlespakketten

De Rijlespakketten bestaan uit de keuze tussen  L, XL en XXL.

De Rijlespakketten zijn ruime pakketten zoals hieronder beschreven, en bestaan uit verschillende minimale nodige onderdelen om goed voorbereid op het examen te komen. De rijlessen worden minimaal 1x per week gegeven. Door omstandigheden vanwege de wachttijd van het CBR kan het dat de lessen om de 2 weken worden gegeven, om later te voorkomen dat er onnodig rijlessen bij moeten komen, omdat het praktijkexamen op zich laat wachten.

Lesuren

De keuze is er tussen een Rijlespakket L, XL of XXL, oftewel 20, 25 of 30 lessen in een pakket. Mocht de keuze tussen één van de pakketten lastig zijn, dan is er de mogelijkheid om eerst een losse les te nemen, zodat er samen eerst gekeken kan worden welk pakket het beste past. De losse les wordt dan later verrekent met het gekozen pakket.

Wat is een tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen.

Met de komst van nieuwe regels per 01-09-22 van het CBR is een toets meer in het voordeel gekomen van de leerling.

Praktijkexamen en Rijschoolkosten

In ieder pakket zit een praktijkexamen en rijschoolkosten inbegrepen.  Dit betekent dat je op de datum van het examen een auto en een vaste instructeur tot je beschikking hebt, doorgaans leg je een rijexamen af in de auto waarmee je rijles hebt gehad. dit om te voorkomen dat er geen extra spanningen bijkomen wanneer het rijexamen gaat starten.

Nieuw: Cadeaubonnen!

Handig om gezien de wachtlijst dit alvast te geven voor een verjaardag etc. Wacht nog even met inschrijven en stuur een mail.

Betaling

De betaling gaat per factuur, met de mogelijkheid van Ideal.

De factuur ontvang je per mail na de eerste rijles.

Het bedrag van het pakket dient binnen 14 dagen na de eerste rijles overgemaakt worden. 

Theorie leren in de rijlesapp van Plango

Het theoriepakket is een modern pakket, zo wordt er niet gewerkt met stoffige boeken, maar in je eigen tempo thuis of onderweg naar school in de trein of in de bus. Ook is het pakket geheel CBR proof, dit betekent dat het erg goed aansluit op het echte theorie examen bij het CBR. Plango is een complete theorie opleiding en bestaat uit leren van hoofdstukken met toetsen en een aantal proefexamens, zo weet je precies of je genoeg hebt geleerd!