Rijlespakketten

De Rijlespakketten bestaan uit de keuze tussen  L, XL en XXL.

De Rijlespakketten zijn ruime pakketten zoals hieronder beschreven, en bestaan uit verschillende minimale nodige onderdelen om goed voorbereid op het examen te komen. De rijlessen worden minimaal 1x per week gegeven. Door omstandigheden vanwege de wachttijd van het CBR kan het dat de lessen om de 2 weken worden gegeven, om later te voorkomen dat er onnodig rijlessen bij moeten komen, omdat het praktijkexamen op zich laat wachten.

Lesuren

De keuze is er tussen een Rijlespakket L, XL of XXL, oftewel 20, 25 of 30 lessen in een pakket. Mocht de keuze tussen één van de pakketten lastig zijn, dan is er de mogelijkheid om eerst een losse les te nemen, zodat er samen eerst gekeken kan worden welk pakket het beste past. De losse les wordt dan later verrekent met het gekozen pakket.

Praktijkexamen en Rijschoolkosten

In ieder pakket zit een praktijkexamen en rijschoolkosten inbegrepen.  Dit betekent dat je op de datum van het examen een auto en een vaste instructeur tot je beschikking hebt, doorgaans leg je een rijexamen af in de auto waarmee je rijles hebt gehad. dit om te voorkomen dat er geen extra spanningen bijkomen wanneer het rijexamen gaat starten.

Nieuw: Cadeaubonnen!

Handig om gezien de wachtlijst dit alvast te geven voor een verjaardag etc. Vink bij inschrijving de optie cadeaubon ontvangen aan.

Betaling

De betaling gaat per factuur, met de mogelijkheid van Ideal.

Het bedrag van het pakket dient binnen 14 dagen na de eerste rijles overgemaakt worden. In overleg mag er ook in delen betaald worden. Dat kan in 3 delen. Het totaalbedrag wordt dan gedeeld door 3, verdeeld over de eerste 3 maanden van de rijopleiding.

Theorie leren in de rijlesapp van Plango

Het theoriepakket is een modern pakket, zo wordt er niet gewerkt met stoffige boeken, maar in je eigen tempo thuis of onderweg naar school in de trein of in de bus. Ook is het pakket geheel CBR proof, dit betekent dat het erg goed aansluit op het echte theorie examen bij het CBR. Plango is een complete theorie opleiding en bestaat uit leren van hoofdstukken met toetsen en een aantal proefexamens, zo weet je precies of je genoeg hebt geleerd!