Rijlespakketten

De Rijlespakketten bestaan uit de keuze tussen  S. L, XL  XXL.

De Rijlespakketten zijn ruime pakketten zoals hieronder beschreven, en bestaan uit verschillende minimale nodige onderdelen om goed voorbereid op het examen te komen. De rijlessen worden minimaal 1x per week gegeven.

Lesuren

De keuze is er tussen een Rijlespakket S, L, XL of XXL, oftewel 15, 20, 25 of 30 lessen in een pakket. Mocht de keuze tussen één van de pakketten lastig zijn, dan is er de mogelijkheid om eerst een losse les te nemen, zodat er samen eerst gekeken kan worden welk pakket het beste past. De losse les wordt dan later verrekent met het gekozen pakket.

Praktijkexamen en Rijschoolkosten

In ieder pakket zit een praktijkexamen en rijschoolkosten inbegrepen.  Dit betekent dat je op de datum van het examen een auto en een vaste instructeur tot je beschikking hebt, doorgaans leg je een rijexamen af in de auto waarmee je rijles hebt gehad. dit om te voorkomen dat er geen extra spanningen bijkomen wanneer het rijexamen gaat starten.

Betaling

De betaling gaat per factuur, met de mogelijkheid van Ideal.

Het bedrag van het pakket dient binnen 14 dagen na de eerste rijles overgemaakt worden. In overleg mag er ook in delen betaald worden. Dat kan in 3 delen. Het totaalbedrag wordt dan gedeeld door 3,  verdeeld over de eerste 3 maanden van de rijopleiding.

Theoriepakket

Het theoriepakket is een modern pakket, zo wordt er niet gewerkt met stoffige boeken, maar in je eigen tempo thuis via internet. Ook is het pakket geheel CBR proof, dit betekent dat het erg goed aansluit op het echte theorie examen bij het CBR. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit:

Hoe werkt iTHEORIE?